We zijn u graag van dienst bij de aankoop van uw woning:

  1. Zoeken van een woning: in de huidige markt met meer vraag dan aanbod van woningen is het belangrijk om er snel bij te zijn als uw droomwoning op de markt komt. BOOG Makelaardij kan u daarbij helpen door inzicht en ingangen in de markt waardoor we u kunnen helpen om geschikte woningen te vinden en er tijdig bij te zijn. In een gesprek bespreken we allereerst uw woonwensen wat betreft plaats, ruimte, afwerking niveau, budget etc. Op basis van deze input gaan we voor u op zoek. Geschikte woningen brengen we bij u onder de aandacht. Indien u de woning interessant vindt maken we een afspraak voor een bezichtiging.
  2. Bezichtigen van woningen: We gaan met u mee om de woning te bezichtigen en de woning na te lopen op eventuele gebreken en een waardebepaling te doen. U kunt van ons verwachten dat we ons hier goed op voorbereiden door informatie over de woning te verzamelen, waaronder kadastrale gegevens, bestemmingsplan, hoe lang de woning al te koop staat, concurrerende woningen, etc. Tijdens de bezichtiging helpen we u om een goed beeld te krijgen van de woning, zowel van de kwaliteiten als de eventuele gebreken, de staat van het onderhoud en de kwaliteit van het afwerkingsniveau en gebruikte materialen. We helpen u om te besluiten of een bouwtechnische keuring gewenst is. We kunnen ook helpen om globaal de mogelijkheden in te schatten van verbouwingen en uitbreidingen. Indien u na de bezichtiging geïnteresseerd bent in de woning dan doen we voor u nog een waardebepaling die u inzicht geeft in de marktwaarde van de woning.
  3. Onderhandelen: Onderhandelen is een vak. En Boog Makelaardij kan u helpen om professioneel te onderhandelen. Samen met u bepalen we een onderhandelingsstrategie en gaan op basis daarvan in gesprek met de verkopende partij. We helpen u om kalm en berekend te onderhandelen over iets wat u mogelijk te graag wilt kopen en zo de beste mogelijke deal te sluiten. BOOG Makelaardij zal iedere stap in het onderhandelingsproces vooraf telefonisch met u doornemen.
  4. Afhandeling van de verkoop. Als u het huis hebt gekocht, zal er een koopovereenkomst door de verkoper worden opgesteld. Om er zeker van te zijn dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd en dat uw belangen goed en compleet worden omschreven, kunt u de afhandeling van de koop ook door BOOG Makelaardij laten begeleiden. We controleren voor u het koopcontract, begeleiden u bij de overdrachtskeuring en naar de notaris. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat ook de afwikkeling van de aankoop op een professionele manier gebeurd.

 

Bovenstaande diensten kunt u los maar ook als pakket afnemen. Kijk hier voor onze tarieven. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.