Boog Makelaardij is ervaren, betrokken en betaalbaar.

20 jaar ervaring als makelaar

Uw makelaar, Etienne Boogaard, zit al meer dan twintig jaar in het vak en heeft vele kopers begeleid bij het verkopen van een woning. Etienne zet zijn kennis en ervaring van zowel de markt als van woningen in om uw huis optimaal te presenteren. We doen een extra stap als het gaat om de marketing en presentatie van uw woning. Dit betekent een hoge kwaliteit foto’s van een professionele fotograaf, plattegronden en handige stylingtips. Daarnaast doen we meer aan marketing dan Funda en het ‘te koop bord’, graag bespreken we dit met u.

Betrokken en bereikbaar

Etienne is een enthousiaste makelaar die plezier heeft in zijn vak. Hij gebruikt dit enthousiasme om uw woning goed te verkopen en geniet ervan om de beste deal, de hoogste opbrengstwaarde voor u te sluiten. Daarnaast vinden wij een goede communicatie met onze klanten belangrijk en zijn we daarom 6 dagen per week bereikbaar van 9.00  tot 21.00 uur. U kunt ons dus gerust ’s avonds of op zaterdag bellen. Het aankopen van een woning vraagt vaak snelheid en Etienne helpt u met plezier!

Betaalbaar door weinig overhead

Boog Makelaardij is een klein NVM-kantoor met weinig overhead. Daar profiteert u van door onze gunstige tarieven.  Lees meer over onze tarieven

Lees meer over de dienstverlening van Boog Makelaardij.

Beter nog: maak een vrijblijvende afspraak om met ons door te spreken wat we voor u kunnen betekenen.