Boog Makelaardij is ervaren en betaalbaar. Uw makelaar, Etienne Boogaard, zit al twintig jaar in het vak en heeft veel kopers begeleid bij het aankopen van een woning.

Etienne heeft de kennis en goede ingangen in de markt om u te helpen tijdig te kunnen attenderen op nieuw passend woningaanbod. Snelheid is in deze tijd, van meer vraag dan aanbod, essentieel!

Etienne helpt om een huis goed te beoordelen op kwaliteit, staat van onderhoud, eventuele gebreken en kwaliteit van afwerkingsniveau. U weet wat u koopt maar heeft ook de argumenten voor tijdens de onderhandeling.

Etienne is een ervaren onderhandelaar die u helpt om rationeel en kalm te blijven en een goede deal te bereiken.

Tenslotte: Ik ben 6 dagen van de week bereikbaar van 9 uur tot 21.00 uur en mag mij gerust ’s avonds of op zaterdag bellen. Het aankopen van een woning vraagt vaak snelheid en ik help u met plezier!

Referenties:

“Etiëne is een prettige makelaar om mee te hebben. Hij is deskundig en kritisch en is op zoek naar een goede prijs voor de koper. Hij heeft ons goed begrepen en heeft op het juiste moment ons afgeremd als we te enthousiast werden en gevraagd als hij niet begreep waarom we bepaalde huizen wilde bekijken. We zijn nu eigenaar van een huis waarvan we vooraf niet hadden durven hopen dat dit voor ons zou zijn.”

Dhr Boog is een hartelijk persoon met verstand van zaken. Zowel de aankoop als de verkoop van ons huis zijn soepel verlopen. Persoonlijk contact. Goede strategische overwegingen. Goede communicatie. Goede begeleiding. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Lees meer over onze dienstverlening en tarieven

Of maak een afspraak met ons om door te spreken wat we voor u kunnen betekenen.

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 49 125 825