Veel mensen kopen een huis zonder een makelaar. Toch zijn er goede redenen om bij de aankoop van een huis een aankoopmakelaar in te schakelen. Een ervaren aankoopmakelaar helpt u aantal belangrijke risico’s te beperken en een goede deal te sluiten:

  • Voordat u een groot goed als een woning aanschaft is het verstandig de te kopen woning goed te inspecteren. Wat is de staat van onderhoud? Met welke zaken moet u rekening houden indien u het huis wilt bewonen? In hoeverre voldoet dit huis aan uw wensen of zijn er woningen op de markt die beter voldoen?  Een ervaren makelaar voorkomt dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.
  • Een aankoopmakelaar helpt u om de waarde van een huis te bepalen en dit voorkomt dat u veel meer betaalt dan de waarde van de woning.
  • Een ervaren aankoopmakelaar is een ervaren onderhandelaar die u helpt om meer te halen uit de onderhandeling.
  • Uw aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle juridisch zaken en risico’s, van de aankoop van de woning, goed afdekt.

 

Boog Makelaardij is ervan overtuigt dat ze haar tarief ruimschoots kan terugverdienen door u te helpen bij de aankoop van uw woning!

Lees meer over onze dienstverlening als aankoopmakelaar, waarom u voor BOOG Makelaardij zou moeten kiezen en over onze tarieven zijn.

Beter nog: maak een afspraak om met ons door te spreken wat we voor u kunnen betekenen!

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 49 125 825

Stuur ons een email