Vorige | Volgende

Vlasakkerweg 50 Amersfoort, Nederberg

Vraagprijs € 7.500 k.k.

Neem contact met ons op

033-4630925

info@boog-makelaardij.nl

Omschrijving

Moderne parkeergarage gelegen in de Spoorstraat nabij het NS station en centrum van de stad. De garage is voorzien van een parkeer computerlift. U merkt hier niks van; u rijd naar binnen, Pakt uw spullen uit de auto en zet de boel in werking en verlaat de ruimte. De computer zorgt voor een veilige opslag van uw auto. De maximale lengte is 500 cm, breedte 199 cm en hoogte 165cm van u auto is wel van...

Kenmerken

Soort
Parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2001-2010
Wijk
Nederberg

Omschrijving

Moderne parkeergarage gelegen in de Spoorstraat nabij het NS station en centrum van de stad. De garage is voorzien van een parkeer computerlift. U merkt hier niks van; u rijd naar binnen, Pakt uw spullen uit de auto en zet de boel in werking en verlaat de ruimte. De computer zorgt voor een veilige opslag van uw auto.

De maximale lengte is 500 cm, breedte 199 cm en hoogte 165cm van u auto is wel van belang, net zoals de minimale bodem vrijheid van 10cm en uw auto mag maximaal 2300kg wegen.
U parkeert zomers lekker koel en in de winter nooit meer krabben. Nog fijner, nooit meer zoeken naar een parkeerplek! Gewoon parkeren op je eigen plekje! Lekker zorgeloos want er is een gezonde, actieve V.v.E. die het onderhoud regelt, nu op termijn. Hiervoor is op dit moment € 101,58 per maand verschuldigd.

Bel gerust voor een demonstratie of informatie!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amersfoort
Sectie
H
Indexnummer
15
Perceel
3460A
Oppervlakte
506 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Garage

Soort garage
parkeerkelder
Capaciteit
1

Foto's