We zijn u graag van dienst bij de aankoop van uw woning:

  • Zoeken van een woning: in de huidige markt met meer vraag dan aanbod van woningen is het belangrijk om er snel bij te zijn als uw droomwoning op de markt komt. BOOG Makelaardij kan u daarbij helpen door inzicht en ingangen in de markt waardoor we u kunnen helpen om geschikte woningen te vinden en er tijdig bij te zijn. In een gesprek bespreken we allereerst uw woonwensen wat betreft plaats, ruimte, afwerkingsniveau, budget etc. Op basis van deze input gaan we voor u op zoek. Geschikte woningen brengen we bij u onder de aandacht. Indien u de woning interessant vindt maken we een afspraak voor een bezichtiging. 
  • Bezichtigen van woningen: U kunt van ons verwachten dat we ons vooraf goed voorbereiden door informatie over de woning te verzamelen, waaronder kadastrale gegevens, bestemmingsplan, hoe lang de woning al te koop staat, concurrerende woningen, etc. Tijdens de bezichtiging helpen we u om een compleet beeld te krijgen van de woning, zowel van de kwaliteiten als de eventuele gebreken, de staat van het onderhoud de kwaliteit van het afwerkingsniveau en de gebruikte materialen. We helpen u om te besluiten of een bouwtechnische keuring gewenst is. We kunnen ook helpen om globaal de mogelijkheden in te schatten van verbouwingen en uitbreidingen. Indien u na de bezichtiging geïnteresseerd blijft in de woning dan zullen wij gezamenlijk de aankoopstrategie bespreken 
  • Onderhandelen: Onderhandelen is een vak en Boog Makelaardij neemt u dit spannende en veelomvattende onderdeel van het aankoopproces uit handen. Zonder gehinderd te worden door persoonlijke emoties kan er een scherpe onderhandeling plaatsvinden. BOOG Makelaardij zal iedere stap in het onderhandelingsproces vooraf met u doornemen. Ook zullen wij gezamenlijk de ontbindende voorwaarden bespreken (bijv. financieel voorbehoud, bouwtechnisch voorbehoud, of voorbehoud verkoop eigen huis) die u van toepassing wilt verklaren. Mocht blijken dat de kosten om de gebreken aan het huis te repareren het bedrag overstijgen wat wij van tevoren hadden verwacht dan zou dit reden kunnen zijn om de koop alsnog te ontbinden of opnieuw de onderhandeling in te gaan.
  • Afhandeling van de verkoop: Wanneer u het huis heeft gekocht, zal er een voorlopige koopovereenkomst door de verkoper worden opgesteld. Om er zeker van te zijn dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd en dat uw belangen goed en compleet worden omschreven, kunt u de afhandeling van de koop ook door BOOG Makelaardij laten begeleiden. We controleren voor u de voorlopige koopovereenkomst, begeleiden u bij de oplevering en gaan wij met u mee naar de notaris. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat ook de afwikkeling van de aankoop op een professionele manier gebeurt.

Bovenstaande diensten kunt u los maar ook als pakket afnemen. Kijk hier voor onze tarieven. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.