Al ruim 10 jaar staat Etienne Boogaard aan de basis van Boog Makelaardij. Etienne is een ervaren, betrokken en betaalbaar. 

Ruim 20 jaar ervaring 

NVM Registermakelaar Etienne Boogaard, zit al meer dan twintig jaar in het vak en heeft inmiddels vele kopers begeleid bij het verkopen van een woning. Boog Makelaardij zet haar kennis en ervaring van zowel de markt als van woningen in, om uw huis optimaal te presenteren. We doen een extra stap als het gaat om de marketing en presentatie van uw woning. Dit betekent een hoge kwaliteit foto’s van een professionele fotograaf, plattegronden en handige stylingtips. Daarnaast doen we meer aan marketing dan de woning plaatsen op Funda en het ‘te koop bord’ plaatsen. Graag vertellen wij u hier meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Betrokken en bereikbaar 

Etienne is een enthousiaste makelaar die plezier heeft in zijn vak. Hij gebruikt dit enthousiasme om uw woning goed te verkopen en geniet ervan om de beste deal, waaronder de hoogste opbrengstwaarde voor u te sluiten. Daarnaast vinden wij een goede communicatie met onze klanten belangrijk en zijn we daarom 6 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur. U kunt gerust ’s avonds of op zaterdag bellen. Het aankopen van een woning vraagt vaak snelheid en wij helpen u met plezier!

Betaalbaar door weinig overhead

Boog Makelaardij is een klein NVM-kantoor met weinig overheadkosten. Daar profiteert u van door onze gunstige tarieven.  Lees meer over onze tarieven