Sommige mensen kopen een huis zonder een makelaar terwijl er goede redenen zijn om bij de aankoop van een huis een aankoopmakelaar in te schakelen. Een ervaren aankoopmakelaar helpt u een aantal belangrijke risico’s te beperken en een goede deal te sluiten:

  • Voordat u een groot goed als een woning aanschaft is het verstandig de te kopen woning goed te inspecteren. Wat is de staat van onderhoud? Met welke onderhoudskosten dient u bij voorbaat al rekening te houden? In hoeverre voldoet dit huis aan uw wensen of zijn er woningen op de markt die beter voldoen?  Een ervaren makelaar voorkomt dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.
  • Uw aankoopmakelaar helpt u om de waarde van een huis te bepalen en dit voorkomt dat u onbedoeld veel meer betaalt dan de waarde van de woning.
  • Uw aankoopmakelaar is een ervaren onderhandelaar die u helpt om ‘zonder de roze bril’ meer te halen uit de onderhandeling.
  • Uw aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle juridisch zaken en risico’s, van de aankoop van de woning, goed afdekt zijn. 

Boog Makelaardij is ervan overtuigt dat ze haar tarief ruimschoots kan terugverdienen door u te helpen bij de aankoop van uw woning!

Lees meer over onze dienstverlening als aankoopmakelaar, waarom u voor BOOG Makelaardij zou moeten kiezen en over onze tarieven.

Beter nog: maak een afspraak om met ons door te spreken wat we voor u kunnen betekenen!

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 49 125 825

Stuur ons een email