Wie is BOOG Makelaardij?

BOOG Makelaardij is een klein, persoonlijk actief NVM-kantoor in Amersfoort dat sinds januari 2006 al voor vele mensen met succes heeft bemiddeld bij de aan- of verkoop van hun woning of appartement.

Aan het roer van Boog Makelaardij staat: Etienne Boogaard RMT (RMT staat voor Register Makelaar Taxateur) beëdigd NVM makelaar / taxateur o.g.. Citaat uit een interview: “Ik zie het kopen en / of verkopen van uw woning/appartement, ook na 20 jaar makelaardij nog steeds als een uitdagende sport. Gelukkig voer ik mijn afwisselende vak nog steeds met veel plezier uit! Ooit ben ik na mijn studie begonnen als tussenpersoon in verzekeringen en hypotheken. Deze kennis en ervaring komt mij nog dagelijks goed van pas bij het adviseren en meedenken bij de aan- of verkoop van een woning. Natuurlijk wilt u de beste prijs voor uw woning of appartement – of u die woning nu wilt aankopen of juist verkopen! Andere kunst is om bijv. de bijkomende verkoopkosten voor u zoveel mogelijk te beperken. Ik werk bijv. vanuit huis en onder hierdoor lage overheadkosten. En daar profiteert u van mee in de vorm van een scherpe courtage (zie: verkooptarieven en aankooptarieven).

Ik ben 6 dagen van de week bereikbaar van 9:00 uur tot 21.00 uur en mag mij gerust s'avonds of op zaterdag bellen.

Dat klinkt leuk, maar werkt dat wel efficiënt?

“Juist omdat we elkaar altijd rechtstreeks spreken, is het risico op miscommunicatie minimaal. Verder beschik ik over dezelfde middelen als een groot makelaarskantoor: uw woning komt op Funda, op internet, er komt een bord in de tuin en/of een flyer voor het raam, eventueel organiseren we een open huis. Ik heb trouwens nog wel meer mogelijkheden voor het doelgericht reclame maken voor uw woning. Maar de concurrentie leest natuurlijk ook mee – dus dat deel ik liever met u in een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek.”

Kennismaken met Etienne Boogaard?

Bel 06 49 125 825 voor een afspraak of mail naar: info@boog-makelaardij.nl