Uw woning / appartement binnen 6 maanden verkopen...

BOOG Makelaardij is een actieve NVM makelaarskantoor en kan uw woning of appartement in de regio Eemland succesvol, snel en effectief verkopen – uiteraard voor een goede prijs en tegen een scherpe courtage.

Ik ben van mening dat een woning of appartement verkopen, méér inhoudt dan alleen uw woning/appartement op Funda zetten en een ‘Te Koop’-bord plaatsen.

Mijn ervaring leert dat de foto’s, plattegronden, en de tekst belangrijk zijn en uiteraard de timing wanneer dit aan de buiten wereld kenbaar wordt gemaakt. Als er dan serieuze kijkers komen is het goed! Vervolgens, zijn de aandacht en de interesse in de potentiële koper van grote invloed op een goede afhandeling en snelle verkoop.

Maar wat als de kijkers wegblijven, juist dan heeft een actieve ervaren NVM makelaar nodig om u te adviseren. Bij Boog Makelaardij houden we graag contact met onze opdrachtgever! Zo overleggen we hoe we de juiste personen over de vloer kunnen krijgen. Deze potentiële kopers zijn dan al voorzien van veel algemene informatie. Tijdens de bezichtiging willen zij de woning/appartement graag ervaren, beleven! Hoe valt het zonlicht? Waar laat ik mijn auto, fiets, ski's of gereedschappen? Waar haal ik mijn boodschappen en waar zit de school en/ of het station? Etc.

Maar ook het “hoe en wanneer” juist uw woning het beste in de verkoop kan, dus op welk moment en tegen welke prijs? Hangt van een aantal zaken af. Daarnaast bijvoorbeeld, de ligging van uw huis: komt er veel verkeer voorbij? Wilt u een “Te Koop” bord in de tuin of juist niet? Hoe snel wilt u het verkocht hebben? Gaan we bijv. meteen actief adverteren of wachten we daar even mee?

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak met u! U wensen verwerk ik een plan van aanpak. De insteek is altijd om te verkopen binnen 6 maanden. En vergeet niet, ook u kunt gebruik maken van: -No Cure -No Pay- systeem! Meer informatie bij: Tarieven